Nyheder fra KNAUS

 1. Årest campingvogn 2017

  Årest campingvogn 2017

  oprettet d.

  Knaus Travelino blev ÅRETS CAMPINGVOGN 2017 Danish Camping Award er hele den danske campingbranches svar på en Oscar, og festen blev afholdt i forbindelse med Ferie for Alle 2017 i Herning. Knaus vandt prisen for årets...

  Skriv en kommentar

 2. Årest campingvogn 2016

  Årest campingvogn 2016

  oprettet d.

  Knaus Südwind er kåret af BT som Årest camping På feriemessen Ferie For Alle i Herning blev Knaus Südwind 580 QS kåret som "Årets Familiecampingvogn 2016". Her får man en...

  Skriv en kommentar

 3. Caravisio bliver til Eurostar

  oprettet d.

  Caravisio var i 2013 et kig ind i krystalkuglen fra Knaus. Et designstudio hvor alle ideer og tanker skulle prøves af i en prototype på en campingvogn, som ingen tidligere havde kunnet forstille sig den.
  Interessen og fascinationen af projektet var overvældende, og det viste sig hurtigt ved og efter afsløringen på Caravan Salon i Dûsseldorf, at fremtiden i virkeligheden ikke var så langt væk.
   

  Fremtidens campingvogn fra Knaus Caravisio

  På den netop afsluttet forhandler messer i Bad Griesbach, præsenterede Knaus for første gang, elementer fra Caravisio i den helt nye Eurostar. En campingvogn der imponerer med sin gennemført kompromiløse stil, i en kvalitet som kun Knaus kan levere den.

   

  Eurostar er Knaus Tabberts bud på fremtidens campingvogn

  Skriv en kommentar